Festipaitojen ennakkovaraus


vapersfinlandvapefestwatermark

Festipaidan voi varata ennakkoon 5e varausmaksua vastaan antamalla alla pyydetyt tiedot.

Kun maksu on varmistettu, varaaja voi tiedoillaan lunastaa 22.8.2015 festeillä valitsemansa kokoisen paidan 10e lisämaksulla. Ennakkoon varatun paidan hinta on siis kokonaisuudessa 15e ja ilman ennakkovarausta paidan hinta on 20e. Ennakkovaraamalla paitasi varmistat samalla että saat varmasti sopivankokoisen paidan itsellesi!

Ennakkoon varattu paita on haettava paikanpäältä, paitoja ei lähetetä. Jos varaaja ei pääse festeille, on hänen pyydettävä esim. festeille tulevaa kaveriaan lunastamaan paitansa ja toimittamaan perille. Paidan lunastajan on tiedettävä kaikki tarvittavat tiedot, pelkkä nimi ei riitä. (nimi, postinumero, paikkakunta, sähköposti, paidan koko ja lukumäärä)

Ennakkoon varatut paidat on lunastettava klo 18.00 mennessä, sen jälkeen paidat vapautuvat vapaaseen myyntiin eikä ennakkomaksua hyvitetä.

Paidat löytyvät Vapefest Finland 2015 tapahtumassa yhdistyksen myyntipöydän takaa LeBonkin ensimmäisestä kerroksesta. Maksutapoina toimii vain ja ainoastaan käteinen.

Ennakkovaraus päättyy maanantaina 3.8.2015, samoin maksun tulee olla suoritettu viimeistään samana päivänä.

Jos sinulla on jotain kysyttävää Vapefest Finland 2015 paidoista tai ennakkovarauksesta, ota yhteyttä jäsensihteeri Arttu Rantaseen arttu.rantanen@vapers.fi

Festipaitojen ennakkovaraus on päättynyt