Vapers Meet And Greet – kiertue 2016


vapersmeet-banner-870x300 (2)

 

Kuluvana vuonna 2016 Vapers Finland ry ei jää paikoilleen ihmettelemään maailman menoa ja odottamaan mitä uusi tupakkalaki tuo tullessaan vaan lähtee isolla kädellä viemään vapottelun ilosanomaa ympäri Suomea.

Vuosi 2015 oli miittailun kulta-aikaa ja miittejä järjestettiin ympäri Suomenmaan varsin aktiivisesti ja kun vielä loppuvuodesta esiteltiin Vapottajat Meet And Greet minikiertue niin asiat loksahtivat paikoilleen:

Saammeko esitellä: Vapers Meet And Greet – kiertue 2016 on täällä!

Tapahtumista Mikkeli ja Tampere ovat kiertueen päätapahtumia, se ei kuitenkaan tarkoita ettei kaikkiin miitteihin panostettaisi 100% intensiteetillä!

Mukana tapahtumissa on tietenkin tavarakauppiaita, joiden pöydiltä voitte lunastaa kohtuullista korvausta vastaan uusimmat tuoteuutuudet. Nestekauppiaita, jotka myös tarjoavat nesteidensä maistelumahdollisuuksia päätöksenteon helpottamiseksi sekä tarjoavat miittihinnoin omia herkkunesteitäsi. Sekä mahdollisuuksien mukaan Suomi-modien tekijöitä, joiden pöydillä pystyt hypistelemään uusimpia Hi-End modeja.

Jokaisessa tapahtumassa on tietenkin perinteiset arvonnat sekä höyrypilviskabat ja uutuutena Vapers Finland ry esittelee kiertuepassin: Kerää leimat kaikista tapahtumista ja sinut palkitaan ruhtinaallisesti päätöstapahtumassa Tampereella! Lisätietoja kiertuepassista löydät sivuiltamme tai facebookista

Aikataulut, paikkakunnat ja tapahtumien aktiviteetit löydät parhaiten joko Vapers.fi sivuston tapahtumakalenterista taikka sitten Facebookista www.facebook.com/VapersMeetAndGreet

 

Vapers Meet & Greet – Kiertuepassi

Vapers Meet & Greet -kiertue kattaa 6 eri kaupunkia, joten haastamme sinut käymään jokaisessa miitissä! Kiertue alkaa lauantaina 23.1.2016 klo 14 Lahden Club Chicagosta ja päättyy marraskuussa Tampereen pikkujouluihin. Lahdesta ja Mikkelistä on saatavilla kiertuepasseja, johon laitetaan oma nimi sekä pyydetään yhdistyksen pisteeltä leima. Passi kannattaa pitää mukana joka tapahtumassa ja muistaa leimata se, sillä palkitsemme ahkerimmat reissaajat! Mitä enemmän passissa on leimoja, sitä mahtavammat palkinnot on luvassa. Neljästä leimasta ansaitset jo pienen yllätyksen.

Tiedämme myös, että passi voi hukkua vuoden aikana, joten on myös toinen tapa ansaita merkki käynnistä: Ota valokuva itsestäsi yhdistyksen pisteellä jonkun yhdistyksen jäsenen kanssa ja postaa kuva kyseisen tapahtuman facebook sivuille. Tämä kuva toimii leimanasi ja vuoden lopussa yllätys voi odottaa sinua…

 

Mister & Miss Höyry

Kokeillaan jotain perinteistä poikkeavaa ja kruunataan joka miitissä Mister Höyry sekä Miss Höyry. Kyseessä on siis eräänlainen leikkimielinen kauneuskilpailu, johon voi osallistua kuka tahansa. Osallistuminen tapahtuu siten, että ilmoittaudut yhdistyksen pöydän luona, jossa sinulta otetaan nimi ja kameralla kuva. Raati valitsee kuvien perusteella 3-5 miestä ja 3-5 naista, jotka kutsutaan lavalle finaalia varten. Finaalissa valitaan voittajat, jotka kruunataan palkintojen kera.

 

Höyrypilvikilpailu sponsored by Puffila.com

Nimikin sen kertoo, kaikille tuttu klassikkokilpailu höyrytapahtumista. Kilpailussa on 2 eri sarjaa: Max 100W ja Mekaaniset. (Päätapahtumissa myös unlimited)

  • Voittajaksi kruunataan se, joka puhaltaa näyttävimmän cumuluspilven. Voittaja ratkaistaan tuomariston äänin.
  • Kilpailijat kilpailevat omilla laitteillaan, nesteiden osalta järjestäjät määräävät kilpailussa käytettävät nesteet
  • Atona saa käyttää mitä ikinä haluaa, paitsi turbon käyttö on sallittu vain ja ainoastaan unlimited sarjassa.
  • Max 100W sarjassa nimen mukaisesti modin tulee olla max 100W, joka tarkistetaan ja mekaanisten sarjassa modin tulee olla yhdellä tai kahdella 18650-akulla toimiva mekaaninen.
  • Näytöstyylisessä unlimited sarjassa, joka käydään vain Mikkelissä ja Tampereella, saa osallistua ihan millä modilla ikinä haluaa ja uskaltaa; mitään rajoituksia ei ole.
  • Jokainen kilpailija huolehtii itse laitteensa turvallisuudesta. Eli käyttäkää turvallisia akkuja ja tarpeeksi turvallisia vastuslukemia. Yhdistys ei vastaa, jos kilpailijalle tapahtuu jotain.

 

VapeTrick

VapeTrick suoritetaan jatkuvana, joten jos osaat jonkun höyrytempun, tule vetämään jotain yhdistyksen väestä hihasta, joka videoi tekemäsi tempun. Videot näytetään loppuillasta näytöltä, jolloin valitaan yleisön ja tuomareiden yhteisvoimin voittaja

 

Avoin mikki

Onko sinulla jotain jota haluaisit kertoa yleisölle? Haluatko kertoa esimerkiksi miten aloitit höyryttelystä tai puhua jostain ihan muusta? Haluatko esittää meille jotain? Tule nykimään jotakuta yhdistyksen väestä hihasta ja lava on sinun.

.

Kirpparipöytä

Joka tapahtumasta löytyy valvottu pöytä, johon voit jättää esimerkiksi modisi myytäväksi. Myytävän tuotteen viereen jätät vain lapun, jossa kerrot, mikä tuote on kyseessä hinnan kera ja lapun toiselle puolelle piiloon oman nimesi. Miitistä riippuen joko joku järjestäjistä rahastaa tuotteen tai sitten sinut kuulutetaan kirpparipöydän luokse, jotta voitte suoraan hoitaa kaupat loppuun.

 

Akkunarikka

Höyrymiiteissä tulee höyryteltyä ja joskus akut voivat loppua ja modi pimentyä eikä vaihtoakkuja löydy. Tämän vuoksi pyrimme järjestämään joka miittiin akkunarikan, jossa voit ladata modisi ja akkusi.

 

Medianurkka

Tubettajille ja muille kuvaajille on tarjolla osassa miiteistä, esimerkiksi Mikkelissä, oma rauhallinen nurkkaus jossa voi käydä videoimassa ja haastattelemassa ihmisiä. Kamera pitää olla oma, mutta paikan tarjoamme me

 

Kiertueella yhteistyössä:

 

hklogouusi01

Höyry Keisari

 

Jos Joku niin ehdottomasti Hörykeisari on paikkansa ansainnut kiertueella!

Höyrykeisari on Suomen tunnetuimpia pitkänlinjan nestekokkeja, joka aikoinaan nousi vapomaailman tietoisuuteen RoyalFlush nestesarjallaan.

Höyrykeisarin myyntipöydältä löydät hänen uusimmat tuoteperheensä joihin mm. Doom Series ja Medieval Series kuuluvat.

 

 

mad rhino

Mad Rhino Vapers

 

 

Mad Rhino Vapers on vaposkenen tuoreimpia nestetulokkaita. Vaikka näitä herkkuja on saanut maistella vasta alta vuoden on Mad Rhino siinä ajassa saavuttanut suuren suosion nesteherkuttelijoiden keskuudessa. Heidän uusin tulokkaansa Mint Explosion onkin lyhyessä ajassa noussut monen vapottelijan kestosuosikiksi!

Mad Rhino Vapersin myyntipöydältä löydät koko tuotesarjan kotioviemisiksi.

 

 

 

freekvapers

FreekVapers

 

FreekVapers on Ruotsista käsin toimiva verkkokauppa ja onkin tunnettu omaa nimeänsä kantavasta nestelinjastaan.

Verkkokaupan sijainnista johtuen eivät fyysisesti pääse kiertueelle osallistumaan, mutta vastasivat välittömästi yhteydenottoomme ja halusivat olla hengessä mukana lahjottaen jokaiseen tapahtumaan lahjakortteja palkinnoiksi!

 

cumvapes

Cum Vapes

 

 

CumVapes aikoinaan nousi kerta rysäyksellä vapomaailman tietoisuuteen Moms Sweet Boobs tiivarillaan, joka useamman kuukauden ajan myytiin aina saldoille tullessaan tunneissa loppuun. Jatkoa menestykselle seurasi Camel Toe tiivarin saapuessa, jonka seurauksena moni tupakkimakujen vieroksuja käänsi kelkkansa.

 

Cum Vapesin tiivarimestarin löydät mahdollisuuksien mukaan kesän tapahtumista.

 

 

 

 

nikotiiniton

Nikotiiniton.fi

Nikotiiniton on Suomen ensimmäisiä, jos ei jopa ensimmäinen edelleen toiminnassa oleva kivijalkakauppa, joka sijaitsee Lahden sydämessä Aleksilla.

Olisikin täysi vääryys jos Lahdessa kerran olemme ja paikallinen toimia ei olisi kiertueella mukana!

 

topvape

TopVape

 

TopVape on nettikauppojen uusin tulokas höyrykerintamalle, siitä huolimatta on TopVape löytänyt jo nyt vankkumattoman fanikunnan taakseen. Tosin osittain fanitus saattaa myös johtua siitä, että toinen kauppiaista on Suomen höyryskenen tunnetuimpia henkilöitä.

Niin tai näin, mutta sitä tosiasiaa ei mikään muuta, että TopVape on mukana kiertueella!

 

 

thehouseofvapors

The House Of Vapors

 

 

The House Of Vapors on Hakunilan lahja höyryävälle maailmalle. Vaikkakin kauppa on ihan uunituore on sen vetäjät kuitenkin höyrymaailmalle tuttuja.

The House Of Vaporsin pöydältä löytyy laaja kattaus suomi-nesteitä kuin myös myöhemmissä tapahtumissa suomalaisvalmisteista laitteistoa!

 

 

 

 

 

 

stadinhoyry

Stadin Höyry

 

Stadin Höyry on yksi niistä kauppiaista, jotka aina lähtevät mukaan pyysi niitä sitten mihin tahansa. Aikoinaan Stadin Höyry perustettiin täyttämään sitä tyhjiötä mikä pääkaupunkiseudullamme vallitsi – sieltä puuttui vallan kivijalkakauppa. Avajaisista lähtien on Stadin Höyry toiminut kokoontumispaikkana pääkaupunkiseudun höyrypiireille.

Stadin Höyryn pöydältä lyödät kaiken tarvittavan niin modeista tankkeihin kuin myös drippereistä akkuihin

 

 

 

puff

Puffila.com

 

 

Puff, sittemmin Puffila on Suomen pitkänlinjan nettikauppiaita, useiden vuosien ajan on Puffila tarjonnut ensimmäisenä uusimmat uutuudet.

Puffila onkin etuoikeutetusti sponssaamassa Vapottajat -kiertueen tavoin höyryskaboja. Eli saammeko tarjota teille: Höyrypilvikisat sponsored by Puffila.com

Ps. voipi olla, että Puffila nähdään kiertueella myös myyntipöytää pitämässä

 

 

 

 

vapekeisari

VapeKeisari

VapeKeisari tuli tunnetuksi oman nestelinjansa myötä mihin esim. keisarinna ja kruunu kuuluvat. Sittemmin VapeKeisari on avannut kivijalkaliikkeen Hyvinkäälle, mistä löytyy nesteiden lisäksi myös höyrytin tarvikkeet ja laitteistot

vapeKeisarin löydät pitämästä myyntipöytää useimmista kiertueen tapahtumista

 
 
 

vandal

VaporVandal

 

VaporVandal on Oulussa majaa pitävä höyrykauppa, tutummin tunnetaan myös nimellä Vandal. Viimevuonna verkkokaupan rinnalle aukesi myös kivijalka lumijoentielle Ouluun.

Kivijalka vastasikin huutavaan puutteeseen, sillä pohjoisemmasta Suomesta ennen Vandaalia puuttui hörykauppa kokonaan. Vandal on myös tullut tunnetuksi siitä, että on rohkeasti alkanut keräämään talliinsa pienenpiä Suomalaisia nestevalmistajia ja nykyaikaan valikoimista löytyykin niin HöyryKeisarin, Ska Liquidsin, Juicesterin, FreekVapersin kuin myös Toveri Liquidsin nesteet.

Vandaalin saatat löytää myöhemmistä tapahtumista myös myyntipöytää pitämästä, mutta ainakin näin alkuun VaporVandal on sponssaamassa kilpailuja.

 

 

finnvape

FinnVape

Eihän se olisi kiertue eikä mikään jos ei Suomen ehkä tunnetuin verkkokauppa olisi mukana.

Mutkien kautta aikoinaan Finnvape löysi tiensä Espanjan aurinkoon ja tästä johtuen ei fyysisesti paikanpäälle pääse osallistumaan, mutta on mukana sponsoroimassa kilpailua

 
 
 

elektrosavu

Elektrosavu

 

Kaikkien Turkulaisten ykkössuosikki Elektrosavu ilmoittautuu mukaan sponssaamaan kilpailuja. Elektrosavun kivijalan löydät osoitteesta: Radiomiehenkatu 3, Turku

Eletrosavun myyntipöytään saatat törmätä Turussa