Vapefest


facekansi3

Mikä ihmeen Vapefest Finland?

Aikojen alusta lähtien ihmiset ovat kokoontuneet toreille, kantakuppiloihin, parkkipaikoille ja puistoihin keskustelemaan ja kummastelemaan itseään kiinnostavista aiheista. Oli se sitten autot, yleinen rakentelu, jääkiekko tai tatuoinnit – joka puolelta maata löytää jonkun, jota sama aihepiiri varmasti kiinnostaa.

Vapefest Finland on lähtöisin juuri tästä ajatuksesta, että samasta harrastuksesta kiinnostuneet voivat kokoontua hyvässä hengessä tutustumaan niin toisiin ihmisiin, kuin uuteen ja vanhaan teknologiaan. Omalla tavallaan tapahtumaa voisi ehkäpä kutsua jopa erittäin suureksi vertaistukiryhmän kokoontumiseksi.

Vapefest on kasvanut vuosi vuodelta yhä isommaksi tapahtumaksi, kooten yhteen niin höyryttelystä kiinnostuneita tupakoitsijoita kuin useamman vuoden höyrytelleitä käyttäjiä. Paikalla on myös niin kotimaisia kuin ulkomaisia höyrykauppiaita, laitevalmistajia ja heidän edustajiaan. Tapahtuma tarjoaa siis loistavat mahdollisuudet solmia uusia tuttavuuksia ja kasvattaa yleistä tietoisuutta aihepiiristä.

Festeillä on myös erilaista ohjelmaa, esimerkiksi leikkimielisiä kilpailuja, joihin kuka tahansa saa osallistua. Palkintoina on sponsoreiden lahjoittamia tuotepalkintoja. Lisäksi tarjolla on nesteiden maistelua, opastusta ja suuren suosion saanut arvonta, jonka mahtavista palkinnoista on aina puhuttu pitkään Vapefestien jälkeenkin.

Vapefesteiltä kaikilla on jotain kotiin vietävää, on se sitten ostoksia, onnettaren antimia tai muuten vain hyviä muistoja.

Tapahtuma on K-18 ja sisäänpääsy on ilmainen (Tapahtumapaikasta riippuen saatetaan kuitenkin veloittaa narikkamaksu).

Vuodesta 2015 lähtien Vapefest Finlandin järjestää Vapers Finland ry, yhdistys höyryttelijän asialla.

 

Vapefest Finland 2016

Kesän kuumin tapahtuma tulee jälleen! Jo kuudetta kertaa järjestettävä Vapefest Finland on tänä vuonna On The Rocksissa 27.8.2016 klo 12-21. Virallisena jatkopaikkana toimii myös On The Rocks klo 22 aina klo 04 asti.

 

Ohjelma

Vapefest Finland 2016 ohjelma julkistetaan myöhemmin.

 

TAPAHTUMASSA

Ovet aukeavat tapahtumaan klo 12.00. Tapahtuma-alueena toimii koko On The Rocks.

Ota mukaasi riittävä määrä täysiä akkuja. Paikanpäältä löytyy pienimuotoinen akkujen latauspaikka, mutta et välttämättä saa akkujasi heti lataukseen. Matkaan on hyvä varata jokin nesteiden maisteluun tarkoitettu laite, sillä makusteltavia nesteitä tapahtumassa riittää.

Saapuessasi tapahtumaan kannattaa ensimmäiseksi käydä itselleen nappaamassa nimitarra, johon voit kirjoittaa oman nimesi tai nimimerkkisi, jotta monet internetissä tutuiksi tulleet höyryttelijät tunnistavat sinut. Nimitarra liimataan vaatteeseen, on helppo irrottaa pois eikä tee vahinkoa vaatteelle.

Paikanpäällä on runsaasti kauppiaita sekä festitarjouksia, joten suosittelemme tulemaan paikalle ajoissa, sillä parhaat viedään päältä tietysti ensimmäisenä.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy, mutta 3e narikkamaksu veloitetaan kaikilta.

HUOM! Sisätiloissa höyryttely on EHDOTTOMASTI KIELLETTY muutoin kuin kilpailujen osalta.

 

JATKOPAIKKA

Club Beverly – Beverly Girl + Get Me

Club Beverly on uusi livediskoklubi On the Rocksissa

Heinäkuun klubilla Beverly Girl -yhtyeen vieraana on yhdeksänhenkinen funk-soul-bändi Get Me.

22:00 doors, Club Beverly dj
23:00 Get Me
01:00 Beverly Girl
02:00 Club Beverly dj

Liput 5€ (enn. alk. sekä ovelta)
OTR-kantiskortilla vain ovelta 3€

Huom! Ennen klo 24 lippunsa ostaville myös Rockdisco-ranneke, jolla saa koko illan mainiot tarjoukset!

Beverly Girlistä sanottua:

”…some of the most engaging music to emerge in quite some time.” -Kyle Jarmon, Examiner.com (http://examiner.com/)

”They have a unique sound that I would love to have brought over the pond, especially at summer music festivals around the States.” -Amanda Cowan, Empty Lighthouse (http://emptylighthouse.com/)

”…the kind of music punk 80s Madonna could only dream about.” -Tiffany Daniels, DrunkenWereWolf (http://drunkenwerewolf.com/)

Lisätietoa: http://rocks.fi/keikat/

 

Festipaita

Jo toista kertaa sinulla on mahdollisuus ostaa itsellesi virallinen festipaita! Lisätietoa Vapefest Finland 2016 festipaidasta julkaistaan piakkoin.

 

Maksaminen

Suosittelemme varautumaan sekä käteisellä että kortilla. Osalla myyjistä on kortinlukijat, mutta välttämättä ei kaikilla. Yhdistyksen myyntipöydässä käy ainoastaan korttimaksu. On The Rocksin läheltä löytyy kuitenkin Otto-automaatteja tarpeen vaatiessa.

 

Syöminen

On The Rocksin läheltä löytyy kävelyetäisyydeltä rutkasti erilaisia ruokapaikkoja aina grillistä tasokkaaseen ravintolaan. Mieluista ruokapaikkaa voit etsiä vaikka etukäteen http://eat.fi/

 

Juominen

On The Rocksilla on A-oikeudet, joten juomaa löytyy vedestä väkevään. Lisäksi paikalla on useampi baaritiski, joten jonoja ei synny niin helposti.

 

Yhdistys, ongelmat ja apu

Jos sinulta hukkuu tavaraa, haluat kysyä jotain tai tulla vain juttelemaan Vapers Finland ry:n ydinjengin kanssa, löydät meidän yhdistyksen omasta pöydästä. Yhdistyksellä on myös oma myyntipöytänsä, jossa ainoana maksutapana käy korttimaksu. Vapers Finland ry ei vastaa mahdollisista tavaroiden häviämisistä tai rikkoontumisista, mutta pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.