Jäsenyys


Liittymällä yhdistyksen jäseneksi voit vaikuttaa asioihin sekä tukea yhdistyksen toimintaa. Jäsenten tuki vaikuttaa suoraan Vapers Finland ry:n toimintamahdollisuuksiin.

Yhdistyksellä on kolme jäsenluokkaa, joista kahdella on äänioikeus. 

Yhdistys käyttää jäsenhallintaan MyClub.fi alustaa, joka edellyttää myös MyClub tunnusta. Voi liittyä yhdistykseen täältä

Varsinainen jäsen

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäseneksi pääset liittymään allaolevasta linkistä. Varsinainen jäsen on äänivaltainen.

Jäsenmaksu 15 euroa / vuosi

Liity jäseneksi nyt!

Kannatusjäsen

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä luonnollinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Jäsenhakemuksen voi täyttää verkkosivuillamme. Kannatusjäsenellä on puhe- mutta ei äänivaltaa yhdistyksen kokouksissa.

Jäsenmaksu 100 euroa / vuosi

Liity kannatusjäseneksi nyt!


Yhdistyksen tilitiedot

Maksun saaja: Vapers Finland ry

Tilinumero: FI8713693000132537

SWIFT/BIC: NDEAFIHH

info@vapers.fi

Kunniajäsen

Kunniajäseneksi voidaan hyväksyä luonnollinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka on merkittävästi edistänyt yhdistyksen tavoitteiden toteutumista. Kunniajäsenyyttä ei voi erikseen hakea, sillä kunniajäsenet nimittää yhdistyksen hallitus. Kunniajäsenen arvo on elinikäinen. Kunniajäsen on äänivaltainen.

Ei jäsenmaksua

Yhdistyksestä eroaminen ja erottaminen

Jäsenellä on oikeus milloin tahansa erota yhdistyksen jäsenyydestä. Eroaminen tapahtuu ilmoittamalla siitä yhdistyksen hallitukselle tai puheenjohtajalle kirjallisesti. Käytännössä vapaamuotoinen sähköposti riittää. Sähköpostit voi lähettää hallitukselle hallitus@vapers.fi Eroamisesta voi vaihtoehtoisesti ilmoittaa myös yhdistyksen kokouksessa, jolloin se merkitään pöytäkirjaan. Eroamista ei tarvitse millään tavalla perustella. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta erovuodelta.
Jäsen voidaan myös erottaa yhdistyksestä. Erottaminen voidaan tehdä säännöissä mainituilla erottamisperusteilla:
  • Jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta
  • Jäsen on jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut
  • Jäsen on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä
  • Jäsen ei enää täytä laissa tai yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.

Jäsenet erotetaan hallituksen kokouksen päätöksellä.