Iso tupakkayhtiö sähkösavukebisnekseen


Maailman toiseksi suurin tupakkayritys (Phillip Morriksen jälkeen) toi markkinoille oman sähkösavukemerkin. British American Tobacco ilmoitti maanantaina, että sen Vype -brändin sähkösavuketta voi ostaa Briteistä verkosta heti ja kaupoista syyskuun jälkeen.

British American Tobacco tuottaa useita suosittuja tupakkamerkkejä kuten Kent, Lucky Strike ja Pall Mall.

Yhtiön mukaan Vype -sähkösavuketta myydään aluksi vain kertakäyttöisenä. Tarkoituksena on julkaista ladattava versio myöhemmin. British American Tobacco:n mukaan Vype -sähkösavuke on osa yrityksen uutta strategiaa, jonka tarkoituksena on fokusoida tuotekehittelyä vähemmän haitallisiin tupakkatuotteisiin.

Tämä on luonteva jatkumo tupakkateollisuudelle, kun ottaa huomioon nykyiset tiukentuneet tupakkalainsäädännöt ja sähkösavukkeiden käyttäjien lisääntyneen määrän. Independent -lehden mukaan yksin Iso-Britanniassa on n. 1.3 miljoonaa sähkösavukkeen käyttäjää ja myös tupakkayhtiöt haluavat omansa tästä takaisin.

Tupakkayhtiöt näkevät nyt mahdollisuuden tulla markkinoille, kun Euroopan parlamentin suunnittelema säätely sähkötupakoille uhkaa pienempiä alan toimijoita.

vype-hardcase

Lähde: Independent

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *