Totally Wickedin entinen johtaja Jason Cropper joutui väkivaltaisen ryöstön uhriksi


Ryöstö tapahtui varhain yöstä klo 00:30 paikallista aikaa Samlesburyssa. Cropper oli päästämässä kissaansa ulos kun paikalliset jengiläiset olivat aseilla uhaten pyrkineet sisään. Poliisin mukaan jengiläiset veivät arvokoruja ja -esineitä sekä huomattavan summan rahaa, ja lopulta pakenivat paikalta Cropperin omistamalla Range Roverilla. Auto löytyi myöhemmin noin mailin päästä, sytytettynä palamaan.

Jason Cropper pahoinpideltiin ryöstön yhteydessä, mutta vammat jäivät ilmeisen lieviksi sillä hän pääsi sairaalasta jo seuraavana päivänä. Poliisi kuitenkin eväsi herra Cropperin pääsyn huoneistoonsa, sillä asunnossa oli vielä rikosteknilliset tutkimukset kesken. Varkaita ei ole paikallisen poliisin mukaan vielä tavoitettu.

Jason Cropper on hyvin tunnettu entisen Totally Wicked sivuston keulahahmo, joka on aiheuttanut reilusti eripuraa höyryskenessä, johtaen esimerkiksi UKVapers.comin alasajon syytteillä uhaten.

Koko uutisen voi lukea Lancashiren uutislehden sivuilta osoitteesta
http://www.lancashiretelegraph.co.uk/news/blackburndarwenhyndburnribble/10590362.Man_attacked_by_gang_at_Samlesbury_home/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *