Seitsemän yötä festeihin.. laskin aivan itse eilen


Tosiaan, meillä on enää muutama yö Vapefest III alkuun. Supporttereitakin on kertynyt huimat 24 kappaletta :O

Mitä nämä supportterit sitten tarjoavat tapahtumalle?
Yllä olevasta kuvasta löydät osan palkinnoista ja support tuotteista. Meillä löytyy siis niin high-end modeja, lahjakortteja, alekoodeja, nesteitä ja DIY tarpeita, kuuluisia ja jopa toimivia Kiinan klooneja ja herkullisia makustelunesteitä.

Paikanpäällä tulee siis olemaan pöytä josta löytyy eri valmistajien nesteitä testattavaksi. Suurin osa näistä nesteistä tulee tarjolle vain pulloissa, eli otathan mukaan oman dripperin (justincase). Pöydästä löytyy ainakin Faded Vapes, COPSA, TruVape – kaikkia vaihtoehtoja ei olla vielä kartoitettu, eli sieltä saattaa löytyä myös FlavorZ by Joe ja Juicy Vapor.. We’ll see that on sunday.


Vapefest Finland on nostanut profiiliaan niin paljon, että meihin ollaan oltu yhteydessä jopa ulkomaita myöten.. Nitecoren pajalta tiedusteltiin pystyisivätkö he tarjota tukeaan tapahtumalle – niinpä sieltä on matkalla kymmenen kappaletta Nitecoren i4 latureita, jolloin vapaiden ja ilmaisten latauspaikkojen määrä vapefesteillä on 40kpl. Jos siis Festien aikana tuntuu, että akkusi alkaa sippaamaan niin ei muuta kuin laturipenkkiin akku ja uusi käyttöön. Omien akkujen tunnistamista varten ollaan ottamassa käyttöön vanha ja toimiva narikkalappu systeemi.


Miksi tulla paikanpäälle? Olitpa vain kiinnostunut höyryttelystä, juuri aloittanut tai vanha konkari – niin sosiaalinen kanssakäyminen muiden höyryttelijöiden kanssa saattaa vaikuttaa tuleviin hankintoihin. Paikanpäällä tulee olemaan varmasti satoja erilaisia laitteita ja nesteitä, niin meidän järjestäjien kuin muiden osallistujien toimesta. Eli mahdollisuutesi päästä hipelöimään sitä aikaisemmin vain kuvina näkemääsi atoa, putkea tai erikoista DNA20 boxia ovat melko korkealla.

Kauppiaitakin meillä on vanhaan malliin mukana. Tällä hetkellä lista näyttäisi sisältävän seuraavat kauppiaat : eSmoke, Nikotiiniton, Puff, TruVape. Kauppiaiden lisäksi paikanpäältä tulet löytämään Suomi-skenen kovimmat modaajat, eli tarjolla saattaa olla joitain kotimaisia modeja.

Aikaisempiin tapahtumiin osallistuneena voin todeta, että höyrykansa on harvinaisen mukavaa porukkaa – joten älä ylläty jos joku täysin tuntematon kaveri taputtaa olkapäätäsi ja toteaa ”hei, mikä toi on?”.

Aikaisemman Vapefest Finland II (25.5.2013) tapahtuman videoita ja kuvagallerioita :
Kuvia I, Kuvia II, SiB77 I SiB77 II, Live stream I, Live stream II


Klo 12:00 ovet avataan. Kun tulet PRKL Clubille niin löydät heti ovesta oikealla rappuset alas tapahtuma-alueelle. Itse tapahtuma päräytetään käyntiin Klo 13:00 Vapers.fi MC:n pikku spiikillä. Diablo Modsin gixxxer ilmoitti, että hänellä on jaossa festeillä ilmaista Jugo Diabloa tiivistettä 250ml (max 10ml/hlö). Eli nämä menevät mitä suurimmalla todennäköisimmin paikalla ensimmäisenä oleville (ota oma pullo mukaan).

Klo 16:00 Tapahtuman kilpailuosion pyöräyttää käyntiin Speedcoil kisa, jossa mitellään siitä, kuka tekee nopeimmin toimivan vastussetin perinteiseen genesis-atomisoijaan – muistathan kuitenkin, että DIY kisaan osallistuvien tulee jättää tuotoksensa klo 16:30 mennessä. Tämä siis kannattaa hoitaa ennen Speedcoilia jos siihen haluat myös osallistua.
Virallinen tukija : eSmoke tarjoaa messin ja vastuslangat

Klo 16:30 DIY-nestekokki kilpailun tuotoksien deadline – Osallistujat saavat virallisen sponsorin toimesta hiukan pohjaa (PG/VG laimentimet ja makuaineet tuotava itse) joista sitten tavoitteena kokata kävijöiden arvosteltavaksi neste. Resepti tulee kirjoittaa muistiin (tippoina ja/tai ml arvoin). Tarkemmat yksityiskohdat selostetaan paikanpäällä.
Virallinen tukija : Mix ’n’ Match

Klo 17:00 – 19.30 on nestekokkailukilpailun tuotoksien äänestysaika – kaikkien äänestäjien kesken arvotaan mahtava nestepalkinto. Omatekoiset nesteet tulee kokota paikanpäällä ja jätettävä järjestäjille klo 16:30 mennessä.

Klo 18:00 luvassa on suurin höyrypilvikilpailu, jossa on tarkoituksena kartoittaa taidokkain höyrytemppuilija. Puhaltelitpa siis höyrypyörteitä, renkaita renkaiden läpi tai päräytät sen suurimman höyrypilven – tyyli vapaa ja rajoituksia atolle, putkelle tai nesteelle ei ole.
Virallinen tukija : Faded Vapes

Klo 20:00 kerrotaan nestekokkikilpailun voittaja, arvotaan äänestäjien kesken nestepalkinto, sekä aloitetaan Vapefestien perinteisen Raffle-palkintojen jako ja tämän jälkeen lyödäänkin ohjelman puitteista homma pakettiin. PRKL Club tarjoaa puitteet nauttia virvokkeita aina valomerkkiin asti.


Vapefestien ajan tuutataan livekuvaa eetteriin, joka on viimevuodesta poiketen kuvattu kahdella kameralla. Sisältöä on siis tarjolla myös huomattavasti enemmän heille jotka eivät syystä tai toisesta pääse liittymään seuraamme. Livestreamiin on luvassa mm. haastatteluita, livearvosteluita ja muutama palkinnoin varustettu kilpailu ehkäpä 😉

Livefeed linkki tullaan postaamaan niin Vapefest tapahtuman sivuilla, Facebookissa, event sivuilla, Twitterissä, e-savuke ja Vapers.fi-foorumeilla – toivottavasti siis löydät itsesi seuraamme jos olet jäänyt kotio.

Keep Calm and OTA HÖYRYT Poster

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *