Festit tuli ja meni – Kiitos!


Vapefest FINLAND III

…suunnittelu käynnistettiin heti kesällä Vapefest II tapahtuman jälkeen. Tarkempaa sisältöä alettiin miettiä elo-syyskuun vaihteessa isommalla organisaatiolla ja se näkyi lopputuloksessa. Saimme paljon positiivista palautetta tapahtumasta ja sen järjestelyistä. Vaikka sunnuntai ajankohta ei ollut kaikkien mieleen, oli meillä kävijöitä jopa hiukan enemmän kuin kesän festeillä lauantaina :O

Viimeiset kaksi viikkoa paukutimme otsiamme yhteen siitä, mitä meiltä vielä uupui, kunnes tajusimme, että meillähän on jo kaikki – muutamaa tukijoiden lähettämää pakettia lukuun ottamatta. Ja niistähän se kaikki loppujännitys sitten syntyi – viimeisen paketin saapuessa festejä edeltävänä perjantaina (ei vetänyt tiukalle ei).

Päämääränämme oli saada tapahtumaa kasvatettua niin, että seuraavat Vapefestit pystyttäisiin järjestämään uusissa, isommissa tiloissa. Ja näillä näkymin tämä tulee myös tapahtumaan – kiitos tästä kuuluu niin mahtaville tukijoillemme, organisaattoreille, kuin teille höyryttelijöille.


Kuka, mitä, häh?

Viikko on nyt kulunut Vapefest Finland III tapahtumasta, eli voidaan olettaa kaikkien jo toipuneen. Vielä kertaalleen kiitokset myös Helsingin PRKL Clubille joka kestitsi meidät aivan keskustan sydämessä.

Ovet avattiin klo 12:00 ja pihalla oli jo tuolloin ihmisiä jonoksi asti. Puoliltapäivin oli vielä osa tapahtumapöydistä viimeistelemättä, mutta ei se menoa haitannut. Alakerta täyttyi päivästä ja ajankohdasta huolimatta melkein välittömästi.

Useiden tukijoidemme ansiosta saimme tarjottua tällä kertaa ’makustelu’pöydän, josta löytyi niin tuttuja kuin vähemmän tuttuja makuja maailmalta.

Makujen kirjo oli varsin kattava, custardista ecto-plasmaan. Kiitos näistä kuuluu ; Copsa (Copsa/edamp.dk), TruVape, Finnvape, Wingnut’s Premium (e-smokeireland), Faded Vapes, Flavorz by Joe (Pink-Mule), Juicy Vapor (Switch2ecigs).

Jokainen halukas sai siis täyttää tuolla pisteellä karton, tankin tai dripperinsä – niin monta kertaa kun sielu sietää.

 


Kilpailut ja kauppiaat

Ensimmäistä kertaa oli myös tarjolla virallista ohjelmaa. Eli Neste-kisa, Speedcoil ja höyrykisa.
Kiitokset nestekisan viralliselle sponsorille – Mix ’n’ Match. Nestekisan voittajaksi selvisi kävijöiden äänestämänä Cthulhu’s Cold Air Candy (by Cold Air).

Kiitos myös kaikille palautteesta – tätä kilpaosiota muokataan mahdollisesti seuraavaa festiä varten.

Höyrykisassa porukka asteli riviin lavalle ja alkoi laitteiden esittely. Ennakkosuosikin asemasta (ja custom atosta) huolimatta Hanus ei pärjännyt Waparille. Virallisena kisasponssina toimi Faded Vapes, joka tarjosi niin kisanesteet kuin palkinnotkin.

Alkuperäisestä kiinnostuksesta huolimatta Speedcoil-kisa ei saanut kasaan tarvittavaa määrää osanottajia – tämän osa-alueen nopeinta emme siis tiedä vieläkään.

Vain viikkoa ennen festejä saimme yhteydenoton Officine Svapo:n edustajalta (Milano). Hän oli kuullut meistä Vapefest Ireland tapahtumassa TruVapen edustajalta, joka oli jo varmistanut osallistumisensa Vapefest III tapahtumaan.

Tizianon tuotevalikoimaan kuului erilaisia ”piippu”nesteitä, kuin myös arvokkaista puumateriaaleista tehtyjä piippuja, driptippejä ja modien päälle sopivia koriste ja suojakuoria. Toivottavasti näemme jatkossa hänen tuotteitaan myös kotimaisten kauppiaiden valikoimassa.

Meillä oli siis kaksi ulkomailta tullutta edustajaa festeillä, TruVape ja Officine Svapo. Heidän lisäkseen kotimaisista kauppiaista paikalla oli Nikotiiniton.fi, eSmoke.fi ja Puff.fi. Eikä sovi unohtaa hienoja Suomiskenen modaajiamme Garage of Creation, VJ-Mods, Crave, Diablo Mods ja Wapari.

Modaajien mukana tuli testattavaksi, palkinnoiksi ja myyntiinkin useita tuotteita. Tarjolla oli ainakin Owl, Swan, MISTer, H-Atty, Wapari boxien varauslista ja Gixxxerin Vapefest Edition -Hybridi. Ja jos nämä eivät riittäneet, niin katse vasempaan ja oikeaan toi näkökenttääsi ainakin kymmenkunta modia joita pääsi testailemaan (omistajan luvalla tietenkin).


Mitä tehdä

…kun akut loppuvat kesken tapahtuman? Useiden kauppiaiden ansiosta oli mahdollista ostaa uusia akkuja. Yksi mahdollisuus oli laittaa omat latinkiin Nitecoren tarjoamaan kymmenen laturin latauspenkkiin ja napata numerolätkä taskuun muistuttamaan missä paikassa se oma akku oli. Päivän päätteeksi osa latureista laitettiin jakoon niitä tarvitseville ja osa säästettiin seuraavaa tapahtumaa varten.

Mainitsemisen arvoista on myös, että tämäkin sponsori otti itse meihin yhteyttä, mikä vain todistaa entisestään sen, ettemme ole mikään pieni höyrykansa pohjoisen tundrilla.


Fidelit ja Raffle

”Kultapossu” (a.k.a. ”Hamsteri”) -kerhoksi leikkisästi nimetty joukkio (osa ainakin) oli helposti tunnistettavissa HANUSFIDEL paidoista, joissa esiintyy humoristinen visio Jalipon Günther avatarista läpsäisemässä Batman tyyliin *VP* paidalla varustettua henkilöä. Pienellä tutkailulla tämänkin paidan tarinan löydät varmasti Vapers.fi foorumin puolelta 😉 Tämän taideteoksen meille loi symbol-nimimerkin omaava höyryttelijä.

Tälläkin kertaa Vapefest Raffle oli se illan kohokohta. Kiitos useiden tukijoiden (kauppiaiden ja modaajien) saimme koottua entistä isomman ”saaliin” jaettavaksi höyrykansalle. Tarjolla oli useita aloituspakkauksia, atomisaattoreita, Kiina ja HE-modeja, DIY nestepusseja ja valmistustarpeita. Pari onnekasta poistuivat festeiltä uudenkarheiden ProVari Mini modien kanssa.

Raflen lisäksi kolmisenkymmentä kävijää poistuivat ilmaisen startterin kera (TruVapen sponsoroimia), joita jaettiin ajoittain ilman erillistä syytä. Ja DIY kokkailuista kiinnostuneille oli myös tarjolla huimia alekoodeja niin Inaweralle kuin Mix ’n’ Matchille.


Palaute ja tapahtuman lopetus

Edellisten festien jäljiltä olemme kuunnelleet palautetta ja koittaneet myös sen mukaan muokata tapahtumaa kävijöille mieluisammaksi.
Tällä kertaa muutoksien piiriin kuuluu mm. makustelupöytä, virallista ohjelmaa, kaivattu GURUCORNER (kiitos Jalippo, Nisca, Charun ja Rotary+seurueet) ja nimikyltit. Nimikylttien suosio yllätti ja tulemme tarjoamaan tämän varmasti myös tulevissa tapahtumissa.

Myös tällä kertaa toivomme lisää palautetta, jotta voimme parantaa tapahtumaa seuraavaa kertaa silmälläpitäen.

Virallisesti tapahtuma päättyi klo 21:00 rafleen – osa energisimmistä kävijöistä jäi vielä pääkaupungin hulinoihin pilkkuun asti (maanantai pekkanen?).


Kiitos ja kumarrus

Kiitokset kuuluvat meidän vapaaehtoisille, jotka ruokapalkalla raatoivat koko pitkän päivän (edeltävän illan etkojen päälle) ja mitä mahtavimmille sponsoreille ja tukijoille. Toivottavasti tekin muistatte näitä mahtavia kauppiaita tuellanne myös festien jälkeen. Näin takaamme seuraavallakin kertaa mahtavan tapahtuman suomalaisille höyryttelijöille.

 


(Puettiin CGI-paitakin Hanukselle, kun ei oma meinannut pysyä päällä)
Lisää kuvia, feedivideota ja muuta mukavaa alla olevien linkkien takaa.
Vapers.fi Gallery (tänne voit lisäillä omiakin kuvia tapahtumasta).
Sebastianin kuvat

Myöhemmin on tulossa vielä nostalgiahengessä Live streamistä pätkityt parhaat palat.
Tätä varten kannattaa jo tilata LSVapin kanava.

Nähdään kesän festeillä – VAPE ON!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *