Twitteripommi ensi sunnuntaina höyryttelyn puolesta


EU:n tupakkadirektiivin ns. trilogianeuvotteluissa pitäisi päästä kompromissiehdotukseen ensi maanantaina 16.12. Jos näin käy, niin EU:n parlamentin täysistunto äänestää siitä ennen vuoden vaihdetta. Neuvotteluista tihkuneiden tietojen mukaan höyryttely siinä muodossa kuin me sitä nyt harrastamme loppuisi.

Twitteripommin tarkoitus on tuottaa valittuna ajankohtana mahdollisimman paljon viestejä tietyyn hash-tag aiheeseen, jotta sen huomioarvo twitterin puheenaihelistalla nouseen. Tällä viestinnällä on tarkoitus herättää huomiota höyryttimien puolesta kieltoa vastaan. EU:n parlamentti seuraa sosiaalista mediaa ja tarjoaa MEP:lle päivittäin raportin puhutuimmasta aiheesta päivittäin, joten aikaisemmat twittripommit höyryttelyn puolesta samalla hash-tagilla ovat jo herättäneet huomiota Brysselissä. Sunnuntain tempauksella on tarkoitus tehdä vielä isompi meteli höyryttimien puolesta.

Milloin
Twitteripommi räjähtää Suomen aikaa sunnuntaina 15.12. klo 22 – 24

Kuinka voit osallistua:
Jos sinulla ei ole twitteri tunnusta, niin voit luoda sen osoittessa Twitter (maksuton) ja se toimii selaimella.

Kuinka valmistautua:
Kahden tunnin aikana on tarkoitus lähettää mahdollisimman paljon twiittejä hash-tagilla #EUecigBAN jotta tuo aihe nousee mahdollisimman korkealle twitterin suosituimpien aiheiden listalle. Tähän voit valmistautua kirjoittamallla ennakkoon twiittejä valmiiksi. Lisäksi voit osallistua thunderclap massalähetykseen ennakolta, jossa kaikkien osallistujen twiitit lähtevät samanaikaisesti.

Twitteripommin aikana
Käytä kaikissa viesteissä #EUecigBAN tagia twiittisi lopussa, jotta höyryttelykiellon vastustajat saavat mahdollisimman paljon huomiota. Voit kirjoittaa Suomeksi, sillä tarkoitus on ainoastaan aiheuttaa kohinaa sosiaalisessa mediassa. Pyri lähettämään mahdollisimman paljon erilaisia viestejä, sillä yksilöllisillä viesteillä on enemmän huomioarvoa. Esimerkkiviesti voi olla tällainen:

Sano EI EU:n höyrytinkiellollle! #EUecigBAN

Kyseiseen twitteripommiin osallistuu useiden EU-maiden höyryttelyfoorumeiden jäseniä (ainakin UK, Ranska, Saksa), joten kyllä suomalaistenkin pitää siihen osallistua.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *