Pelasta sähkösavukkeet – Eurooppalainen kansalaisaloite


Hyvä höyryttelijä

Kuten varmasti olet jo kuullut, niin höyryttelyn tulevaisuus EU:ssa ei näytä kovinkaan valoisalta. Kovinkaan moni ei tiedä, että on olemassa keino vaikuttaa, nimittäin europpalainen kansalaisaloite, jolla kansalaiset voivat osallistua suoraan EU:n päätöksentekoon.

Euroopan vapaan höyryttelyn aloite (EFVI) on juurikin tällainen aloite, jonka ovat aloittaneet kaltaisesi höyryttelijät. Sen tarkoituksena on taistella EU:n huonoa päätöksentekoa vastaan koskien höyryttimiä, mitä sekä EU:n komissio että neuvosto esittävät.

Onnistuaksemme meidän pitää kerätä yhteensä miljoona allekirjoitusta Euroopan Unionin alueelta 25.11.2014 mennessä. Tuo on suuri määrä, joten siksi tarvitsemme apuasi.

Itseasiassa tarvitsemme kaikkien apua. Pyydämme sinua käymään verkkosivullamme ja jättämään sähköisen allekirjoituksesi keruujärjestelmään, jonka löydät osoitteesta http://www.efvi.eu/#sign Aikaa tuohon kuluu vajaa minuutti. Kerro tästä kansalaisaloitteesta myös ystävillesi, sukulaisillesi ja kolleegoillesi sillä jokainen allekirjoitus on tärkeä.

Onnistuessamme saamme mahdollisuuden tavata komission edustajia henkilökohtaisesti sekä pääsemme esittämään aloitteemme parlamentille sen julkisessa käsittelyssä. Tästä mahdollisuudesta emme halua livetä.

Huomioi, että allekirjoituksen yhteydessä tarvitaan henkilötietoja, sillä jäsenvaltiot tarkistavat allekirjoitukset ennen niiden hyväksymistä. Kaikki tiedot tallennetaan salatussa muodossa EU:n komission palvelimelle ja pääsy tietoihin on tiukasti rajattu yksilönsuojan turvaamiseksi.

Kiitoksia huomiostasi.

Terveisin
Krisztian Pifko
European Free Vaping Initiative

Lisätietoja löydät osoitteesta www.efvi.eu

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *