Joukkorahoitus lämmön vaikutuksien tutkimiseen onnistui 1


Dr Konstantinos Farsalinos sai joukkorahoituksella kasaan aikaisemmin uutisoimallemme tutkimuselle asetetun rahoitustavoitteen 72 000 dollaria rahoituskierroksen viimeisenä päivänä.

Lokakuun 8. päivä aloitettu rahoituskierros lähti käyntiin vauhdikkaasti, mutta rahoituksen saanti ehti lopahtaa ja viikkoa ennen kierroksen päättymistä keräämättä oli vielä 40 000 dollaria. Yhdysvaltalais-kreikkalainen Dimitris Agrafiotis sai kuitenkin loistavasti suuret yhtiöt lahjoittamaan rahaa tutkimukseen viimeisellä viikolla käynnistetyssä haastekisassa, jossa yritykset haastoivat toisiaan rahoittamaan Dr Farsalinosta.

Kaikenkaikkiaan tutkimusta rahoitti n. 800 yksityistä henkilöä ja yritystä. Tulevan tutkimuksen tärkeimpänä tehtävänä on ymmärtää lämmön vaikutusta höyryn koostumukseen ja selvittää missä lämpötiloissa alkaa syntymään elimistölle haitallisia ainesosia.

Kyseessä on suurin tähän asti pelkästään maailmanlaajuisen höyry-yhteisön toimesta rahoitettu tutkimus.


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 

Ajatus aiheesta “Joukkorahoitus lämmön vaikutuksien tutkimiseen onnistui

  • Rotax

    Dr Farsalinos ja Agrafiotis kiittävät:

    [video]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LB2z3Zdq9DU[/video]