Huomio: varastettua höyryttelytavaraa liikkeellä


Varkaat olivat tulleet ikkunasta, joka oli lyöty sisään.

Varkaat olivat tulleet ikkunasta, joka oli lyöty sisään.

Arizona höyryt kohtasi lauantaina ikävän yllätyksen, kun pitkäkyntisten matkaan oli lähtenyt arviolta 10 000 euron edestä höyryttelytavaraa. Varkailla oli ollut kiire, sillä mukaan oli lähtenyt pääasiallisesti näkyvillä olevia tavaroita. Mukana oli mm. pari sataa akkua, modeja, tankkeja ja drippereitä.

Suosittelemmekin olemaan silmät auki, sillä myyntipalstoille saattaa ilmestyä yllättävän halpoja, käyttämättömiä tuotteita. Muistathan, että jos ostat varastettua tavaraa, sen omistusoikeus ei koskaan siirry sinulle. Lisäksi jos sinulla on syytä epäillä (tai sinun pitäisi epäillä) ostamaasi tuotetta varastetuksi, saatat syyllistyä kätkemisrikokseen.

Kätkemisrikoksesta voidaan tuomita sakkoihin tai enintään vuodeksi vankeuteen.

Joten mikäli havaitset poikkeuksellisen halpoja, tai muuten epäilyttävää tavaraa myynnissä, suosittelemme ottamaan yhteyttä poliisiin tai arizona höyryihin sähköpostilla osoitteeseen jj@adatto.fi tai puhelimella numerolla 040 5450768

10915099_449174168563627_8425888553036308956_o

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *