Vapefest 4 Helsingissä 09.08.2014 – Lisätietoa


Vuoden kohokohta, kesän Vapefest Finland on päivä päivältä lähempänä todellisuutta. Lauantaina 09.08 PRKL Klubilla klo 12.00 starttaava tapahtuma on kaikenkaikkiaan neljäs järjestetty koko suomen höyryttelytapahtuma.

Koska tapahtuma järjestetään anniskeluravintolassa, on tapahtuma kielletty alta 18 vuotiailta.

Tapahtumaa pyritään kehittämään kerta toisensa jälkeen eteenpäin ja tällä kertaa ohjelma on jaettu selkeästi kahteen osaan. Itse päiväohjelmaan, itse höyryttelytapahtumaan, sekä vapaaseen iltaohjelmaan. Itse Vapefest päättyy klo 21.00, mutta samassa paikassa lähtee tämän jälkeen käyntiin jälkimainingit, jotka jatkuvat aamu neljään saakka.

MAJOITTUMINEN

Helsingissä on samaisena viikonloppuna paljon myös muita tapahtumia, kuten Flow -festarit, iso jalkapallotapahtuma sekä koirien maailmannäyttely, joten hotellihuoneiden hinnat ovat melko korkealla, jos niitä on lainkaan enään vapaana. Joten jos et ole vielä varmistanut mahdollista yöpymispaikkaa, kannattaa se asia hoitaa pois alta mahdollisimman pian.

Hotelleja kannattaa vertailla eri sivustoilla: Ebookers.fi, Trivago.fi, Hotels.com – Mikä tahansa Kluuvin, Kampin, Katajanokan, Hakaniemen, Töölön tai Punavuoren hotelleista on ihan kävelymatkan päässä tapahtumapaikalta (Kaisaniemenkatu 4, Helsinki).

Suosittelemme myös kyselmään muilta tapahtumaan osallistuvilta mahdollisia majoituspaikkoja.

SAAPUMINEN

Tapahtumapaikalle pääse kätevimmin joko junalla tai bussilla. Helsingin juna-asemalta on n. 5 minuutin kävelymatka, eikä Kampin linja-autoasemaltakaan matkaa taitu kuin kymmenisen minuuttia.

Tapahtumapaikan läheisyydestä löytyy myös muutamia parkkihalleja, mikäli olet tulossa autolla. Suosittelemme P-Kluuvia, jonka hintatiedot löydät täältä.

Suosittelemme myös kyselemään mahdollisia kimppakyytejä keskustelupalstoilta ja facebookista.


Näytä suurempi kartta

OHJELMA

Festeillä järjestetään kolme kuolemanvakavaa leikkimielistä kilpailua, joihin kuka tahansa saa osallistua. Kaksi ensimmäistä kilpailua ovat festikansalle jo ennestään tuttuja kilpailuja. Palkintoina on sponsoreiden lahjoittamia tuotepalkintoja. Kilpailujen lisäksi tapahtumassa tullaan myös ottamaan katsaus tämän hetken sähkösavukkeiden asemaan suomessa sekä palataan tuleviin lakimuutoksiin.

Kilpalujen aikatauluissa voi tapahtua muutoksia päivän mittan, mutta löydät ajantasaisen ohjelman tapahtumapaikalta löytyvältä screeniltä.

DIY-nesteskaba

Kilpailussa festikansa maitelee ja äänestää osallistujien itsetekemiä e-nesteitä. Paras palkitaan Mix’n’Matchin tuotepaketilla.

 • Osallistuvan nesteen tulee olla kilpailijan itsensä valmistama. Eli makuaineet + pohja + niksa. Nesteissä ei saa valmisnesteitä edes osittain.
 • Neste ei saa olla myynnissä missään, eikä sen reseptiä saa paljastaa etukäteen edes foorumeilla.
 • Neste tulee olla hygienisesti ja tarkasti valmistettu.
 • Nikotiinipitoisuus tulee olla 6mg/ml ja se tulee olla varmasti ja tarkasti laskettu.
 • Neste tulee toimittaa 30ml:n muovipullossa, jotta pullosta voi suoraan drippailla, täyttää clearon yms. Jos neste tuhoaa muovia, tästä tulee mainita etukäteen ja neste tulee toimittaa pipetillisessä lasipullossa.
 • Pulloon ei laiteta etikettiä. Pullot numeroidaan paikanpäällä ja äänestys tapahtuu vain numeroiden perusteella. Valmistajat paljastetaan vasta palkintojenjaon yhteydessä.
 • Neste tulee toimittaa järjestäjän pöydälle viimeistään klo 14.00.
 • Palkintojenjako noin klo 19.00.

Höyrypilvikilpailu

Nimikin sen kertoo. Varmaan kaikille tuttu klassikkokilpailu höyrytapahtumista. Palkintona Sladdin ja hanuksen hybridi

 • Kilpailu alkaa noin klo 18.00, ilmottautuminen 17.45 Vapersin pöydällä.
 • Voittajaksi kruunataan se, joka puhaltaa näyttävimmän cumuluspilven. Voittaja ratkaistaan yleisön huutoäänestyksellä.
 • Kilpailijat kilpailevat omilla laitteillaan ja nesteillään.
 • Atona saa käyttää mitä ikinä haluaa.
 • Modin tulee olla yhdellä akulla toimiva mekaaninen. Eli ei reguloituja laitteita, eikä stäkättyjä akkuja.
 • Jokainen kilpailija huolehtii itse laitteensa turvallisuudesta. Eli käyttäkää turvallisia akkuja ja tarpeeksi turvallisia vastuslukemia. Järjestäjä ei vastaa, jos räjäytät naamasi irti.

Kuvakilpailu

Kilpailussa osallistujat lataavat höyryttely/festiaiheisia kuvia sosiaaliseen mediaan. Raati valitsee kolme parasta kuvaa ja voittaja valitaan huutoäänestyksellä. Palkintona tuotepaketti.

 • Kilpailu avataan jo festejä edeltävänä perjantaina 8.8 klo. 12.00. Samalla kerrotaan hashtagit, millä kilpailuun osallistutaan.
 • Ennen 8.8 otetuilla kuvilla ei saa osallistua.
 • Kuvan tulee jotenkin liittyä höyryttelyyn tai festeihin.
 • Kuvaan liitetään mukaan kilpailun edellyttämät hashtagit. Jos hashtagit puuttuvat, kuva ei ole mukana kilpailussa.
 • Kilpailu lyödään poikki ennen palkintojenjakoa ja palkintojenjako on joskus ennen kuin festit loppuvat (21.00).

TAPAHTUMASSA

Ovet aukeavat tapahtumaan klo 12.00. Tapahtuma-alueena toimii Klubin alakerta (heti ovesta oikealle rappuset alas).

Ota mukaan riittävä määrä täysiä akkuja. Paikanpäällä on viimevuoden tapaan akkujen latauspaikka, mutta paikkoja on rajoitetusti (40 akulle), joten et välttämättä saa akkujasi heti lataukseen. Matkaan on myös hyvä varata jokin nesteiden maisteluun tarkoitettu laite, sillä makusteltavia nesteitä tapahtumassa riittää.

Saapuessasi tapahtumaan kannattaa ensimäiseksi käydä itselleen nappaamassa nimikyltti, johon voit kirjoittaa oman nimesi tai nimimerkkisi, jotta monet internetin tutut kasvot tunnistavat myös sinut.

Paikanpäällä on runsaasti ilmaista jaettavaa tavaraa sekä kauppiaiden festitarjouksia, joten suosittelemme tulemaan paikalle ajoissa, sillä parhaat viedään päältä tietysti ensimmäisenä.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy ja voit vapaasti poistua tapahtumapaikalta päivän aikana. Screeniltä löydät tiedot tarkemman aikataulun ohjelmasta, jotta mikään ei pääse menemään ohitse.

Maksaminen

PRKL Clubilla juomat ja ruuan voi maksaa kortilla sekä osalla myyjistä on kortinlukijat, mutta käteinen on kuningas ja se käy maksuvaihtoehtona kaikille. Läheltä löytyy Otto-automaatteja tarpeen vaatiessa.

Syöminen

PRKL Klubilla on tunnetusti maukkaat hampurilaisateriat, joita suosittelemme kokeilemaan. Samassa rakennuksessa on kuitenkin myös useita muitakin ravintoita sekä kävelyetäisyydellä lisää, jos hampurilaisateriat eivät ole sinua varten.

Juominen

PRKL Klubilla on A-oikeudet, joten virvokkeita löytyy vedestä limonaadeihin ja PRKL:een väkeviin juomiin.

Ongelmat ja apu

Jos sinulta hukkuu tavaraa, sinun tarvitsee kysyä jotain tapahtumaan liittyen tai sinulla on jokin muu ongelma, löydät järjestejät infotiskiltä modaajien vierestä. Vapers.fi -organisaatio ei vastaa mahdollisista tavaroiden häviämisistä tai rikkoontumisista, mutta pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.

TUKIJAT

Vapefestit eivät olisi mitään ilman tukijoita. Tässä kirjoitushetkellä tukensa vahvistaneet tahot, jotka tarjoavat festeille palkintoja, ilmaistavaraa, maisteltavaa jne. Ajankohtaisen listan löydät foorumilta sekä tapahtumasivulta.

Finnvape.com Puff.fi Esmoke Finland vape-reseptit eboxmods innokin vapetalo kuhanzzi nicks mixnmatch ecigw nitecore goc wapari_design truvape vapemesh bargain  omega alpha g2vapor nikotiiniton cravemods aces jalippo vapeon 

 

MUUTA

Alla vielä pari videota Vapefest kuumeen ylösnostamiseksi:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *