Vapefest 4 – Tulin, näin, voitin.


Vapefest 4 on nyt ohi ja kaikki ovat (toivottavasti) jo kotiutuneet, sekä päässet arkirytmiin takaisin. Varsinkin kun nyt on jo uusi viikonloppu alkamassa.

Järjestäjien puolelta vielä erityiskiitokset kaikille jotka pääsivät paikanpäällä piipahtamaan, kuin myös meidän mahtaville kauppiaille ja sponsoreille.
Paljon tullut viestiä ja toiveita, ettei VF4 jäisi viimeiseksi.. Mitään ei vielä tässä vaiheessa pysty lupaamaan, mutta kuten Lassi aka. LSVap avauspuheessaankin mainitsi – ”Mikään ei ole kiveen kirjoitettu ja ehkä ensi vuonna pidetään toistaiseksi viimeiset festit.”

Tänä vuonna festeillä jaettiin ennätysmäärä ilmaisia herkkuja karkeista kanthaliin päivän mittaan.
Jälleen kerran tästä on kiittäminen tukijoitamme ja kauppiaita, sillä meillä oli niin paljon tavaraa ettei kaikki mahtunut edes infopöydälle.

Suosituksi kohteeksi syntynyt nesteiden makustelupöytä tarjosi tälläkin kertaa reilusti valikoimaa niin kotimaisilta tekijöiltä, kuin ulkomaisiltakin valmistajilta.

OHJELMA

DIY-nesteskaba

DIY nesteiden valmistus on vielä hyvin marginaalista toimintaa. Tästä huolimatta kilpailu keräsi toinen toistaan parempia suomalaisten höyryttelijöiden valmistamia nesteitä.

Kisan voittajan päättivät festikansa suljetulla äänestyksellä. Eli dripperit kohisivat ja nesteitä testattiin ankarasti päivän mittaa jotta voittaja löydettiin.

Voittajalle lähti satojen eurojen arvoinen tuotepalkintopussukka Mix ’n’ Matchin ja Vapereseptin tuotepalkintoja. Pussista löytyi myös terveiset edellisen vuoden nestekisan voittajalta Coldairilta.

Höyryttelyn tulevaisuus

Etkö päässyt paikanpäälle kuuntelemaan Rotax:in yhteenvetoa nykyhetkesä ja höyryttelyn tulevaisuudesta? Voit lukea sen nyt myös Vapers.fi sivuilta – linkki uutisointiin.

Höyrypilvikilpailu

Höyrypilvikilpailussa sattui ja tapahtui, kun osalla kisailijoista oli ongelmia laitteiden kanssa. Kuka ei ollut muistanut ladata sopivaa akkua ja kenellä jumitti driptip korjattavan atomisaattorin nokkaan. Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta kisat saatiin kuitenkin mallikkaasti loppuun ja mitä pidemmälle tiputuksissa edettiin, sitä näyttävämpiä pilviä alkoi lavalla kumpuilla.

Finaalikaksikon välinen taisto oli kovaa ja sen takia kisaan jouduttiin lisäämään yksi ylimääräinen kierros.
Niin tasaväkistä oli herrojen taisto Toiseksi tuli Peksi Owl 26650 + Origen (ilman ilmansäätöä) combollaan.
Voittajaksi selvisi Valtteri Pegasus + Plumeveil setillä ja omien sanojensa mukaan ”mutantin keuhkoilla”.

Erikoismaininnat kilpailusta menee Charunille ja hänen 15.1 sekunnin höyryille.
Ja tottakai Tiinalle, kilpailun rohkealle (ja ainoalle) naispuoliselle kilpailijallemme 🙂

Kuvakilpailu

Kuvakisan osallistujia voi katsastella >täältä<.

Alta löydät Top3 kuvat, joista voittajaksi valikoitui huutoäänestyksessä rompsaj:n kuva. Kakkoseksi tuli Antti Koo:n taidepläjäys, joka tuomariston mielestä kiteytti Vapefest tapahtuman ytimekkäästi. Kolmonneksi sijoittui tuomasg:n naurava Hanus, joka myöskin ilmensi onnistuneesti Vapefestin yleistä ilmapiiriä – ”hjyvä fiilis”.

Tukijat

Ilman mahtavia tukijoitamme ei Vapefestien järjestäminen olisi mahdollista.
Jos sinulla siis tulee shoppailutarpeita, niin pyytäisimme tutustumaan alla olevan listan tarjontaan.
Finnvape.com Puff.fi Esmoke Finland vape-reseptit eboxmods innokin vapetalo kuhanzzi nicks mixnmatch ecigw nitecore goc wapari_design truvape vapemesh bargain  omega alpha g2vapor nikotiiniton cravemods aces jalippo vapeon 

Kuvia / Videot :

Kuvakoosteita tapahtumapäivästä voi katsella seuraavien linkkien takaa

 

Eikä sovi unohtaa Urdun vauhdikasta koostetta festipäivästä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *