Joukkorahoitettu tutkimus lämmön vaikutuksesta höyryyn 12


Puolueettomissa sähkösavuketutkimuksissa kunnostautunut Dr. Konstantinos Farsalinos hakee taas joukkorahoitusta uuteen tutkimukseensa, jossa selvitetään lämmön vaikutuksia höyryyn ja käytettäviin nesteisiin.

Dr. Farsalinos haki aikaisemmin joukkorahoitusta tutkimukseen, jossa selvitettiin mahdollisesti haitallisia sähkösavukkeissa käytettäviä ainesosia. Tuo tutkimus keräsi höyryttelijöiden ja sähkösavukealalla mukana olevilta yrityksiltä ja yhdistyksiltä yli 33 000 dollaria. Tutkimuksen tulokset ovat auttaneet sähkösavukenesteitä valmistavia yrityksiä välttämään tiettyjen makuaineiden ja ainesosien käyttöä nesteissään auttaen parantamaan niiden turvallisuutta.

Tulevan tutkimuksen tärkeimpänä tehtävänä on ymmärtää lämmön vaikutusta höyryn koostumukseen ja selvittää missä lämpötiloissa alkaa syntymään elimistölle haitallisia ainesosia, kuten japanilaistutkimuksessa oli käynyt.

Suosittelemme käymään joukkorahoitussivulla lukemassa tarkemmat tiedot ja mikäli kortilta tai paypal -tililtä löytyy yhtään ylimääräistä latia, tukemaan tätä tutkimusta, jonka odotetaan auttavan luomaan entistä turvallisempia sähkösavukkeita.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta avustaa tapahtumaa rahallisesti, toivomme, että voisit jakaa tätä uutista alempaa löytyvien sosiaalisten medioiden linkkien kautta.

Mitä enemmän Dr. Farsalinoksen tutkimusryhmä saa kerättyä rahaa, sitä perusteellisemmin he pystyvät tutkimaan asiaa


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 

12 ajatuksia aiheesta “Joukkorahoitettu tutkimus lämmön vaikutuksesta höyryyn

 • johnz

  Mistähän johtuu että tässä(kään) tutkimuksessa ei näy isoja (tai pieniä) sähkötupakkayrityksiä rahoittajalistalla? Tämä ala on jenkeissäkin jo miljardibisnes niin luulisi että sieltä isot e-neste ja laitevalmistajat lähtisivät ilman muuta mukaan koska tämä turvaa heidän busineksen jatkuvuutta ja asiakkaiden turvallisuutta. En ymmärrä kyllä.

 • Divi

  Ohan sielä muutama: I would like to announce that House of Liquid and Concept Liquids (e-liquid manufacturers in the UK) contributed the amount of 1500 and 1000 euros respectively to this campaign. Additionally, Alter Ego (e-cigarette retailer in Greece) contributed 2500 euros to this campaign.

  Lisää tosin tarvittaisiin, juurikin Jenkeistä.

 • esmoke

  Meitin Finnvapehan lätkäs myös tonnin tuohon tutkimukseen 🙂 Jos liikevaihdon mukaan mennään, niin odottaisin kyllä joltain SpaceJamiltakin vähintään $10 000 inee.

 • johnz

  Joo pitikin korjailla että onhan siellä listassa nyt toki muutamia valmistajiakin. Puolisen tusinaa nyt ainakin löysin. Hienoa kyllä Finnvapelta lähteä mukaan! Ei vaan osunut niiden nimi tuossa omaan silmään.

  Mutta jos miettii vaporsharkia (joka myi esim. vissiin 5000 kappaletta rDna:ta ) tai space jamia tai Provapea niin odottaisin kyllä ihan oikeaa panostusta. Ja näitä firmojahan on kymmeniä tai satoja jenkeissä jo,

 • Outi tuomisto

  Hei. Minua jäi vaivaaman tämä väite.Japanin terveysministeriön tutkijat löysivät yhdestä sähkösavukemerkistä kymmenkertaisesti karsinogeenejä tavalliseen savukkeeseen verrattuna.
  Onko kyseessä siis neste valmistaja vai itse mekaaninen laite eli sähkösavuke.
  Onko tietoa minkä merkkinen. Itse tulee tilattua Vapefun firmalta nesteet. Onko niistä tietoa

 • esmoke

  @outsa46 kyseessä on perinteistä sähkösavuketta muistuttava valmiiksi täytetty pienikokoinen laite, muuta tietoa itselläni ei ole. Yleisen olettamuksen mukaan itse nesteessä ei olisi ollut mitään vikaa, vaan laitteen höyrystin oli viallinen ja neste ei päässyt kulkeutumana höyrystimelle, tai nestettä ei ollut tarpeeksi tankattuna valmiiksi, jolloin se kävi kuivana.

 • Outi tuomisto

  Kiitos vastauksesta esmoke. Vielä sellainen huomio. Voice.fi sivuilla lähes samanlainen tutkimus julkaistu. Erona että siinä mainitaan sähkösavukkeiden sisältävän kun taas tässä HS.fi sivuilla sanotaan saattaa sisältää

 • esmoke

  Helsingin Sanomat korjasi uutisensa otsikkoa kärkkäiden höyryttelijöiden painostuksen takia. Alunperin HS:n otsikko oli samanlainen 🙂

 • Steamy

  Five Pawns on myös osallistunut $1500. Noilla varmaan olis enempäänkin varaa jos messukojuista voi jotain päätellä.