Varoitus! Nämä akut saattavat olla vaarallisia


Dampfakku on saanut selville, että Efestin myymät violetit 18650 3100mAh 20A -akut ovat todellisuudessa Panasonicin valmistamia NCR18650BE -akkuja, joiden todellinen ampeeriraja on 20A sijasta vain 6.4A.

Tämä tekee sen, että 20A akulla pitäisi olla mahdollista ajaa 0.25 ohmin höyrystimiä, kun taas 6.4A akulla vain 0.8 ohmisia vastuksia.

Koska Efestin 18650 3100mAh 20A akut eivät todellisuudessa pysty edes 20A purkuvirtaan lupauksistaan huolimatta, vaan saattaa jopa olla vaarallisia alle 0.8 ohmin vastuksilla tai vähintäänkin kuolevat jo muutaman käyttökerran jälkeen, emme suosittele käyttämään kyseisiä akkuja alle tuon 6.4A (0.8 ohm).

efest2

Pyydämme myös huomioimaan myös, että sama Dampfakku on saanut aikaisemmin selville, että Efestin violetit 35A akut ovat todellisuudessa LG:n HE2, akkuja, joiden todellinen ampeeriraja on 35A sijaan 20A.

EDIT: Lisätty tutkimuksiin linkit
EDIT2: Kyseisten akkujen kanssa ei pitäisi olla ongelmaa, jos niitä käytetään niiden todellisen virtarajan alapuolella.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *