Mikkelissä järjestetään iso höyrytapahtuma 1


Mikkelissä järjestetään huhtikuussa ilmainen höyryttelytapahtuma kaikille harrastajille ja sähkösavukkeista kiinnostuneille. Mikkeli Höyryää-tapahtuman ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, kisoja, kauppiaita ja paljon muuta toimintaa. Tapahtuman järjestää Mikkelin Vapottajat-ryhmä.

Tapahtuma järjestetään Kellari -yökerhossa (Maaherrankatu 12 50100 Mikkeli), joka on varattu kokonaan höyryttelijöiden käyttöön.

– Monella höyryttelijällä ei ole tältä seudulta mahdollisuutta lähteä pääkaupunkiseudulle vuoden päätapahtumaan Vapefesteille. Tavoitteenamme on koota paikalle yli sata höyryttelijää ja muutama kauppias, kertoo Riku Pajari, yksi tapahtuman järjestäjistä.

Ulkopaikkakuntalaisille tapahtuman organisoijat ovat järjestäneet huokean hintaisen majoitustarjouksen Cumulus -hotelliin. Kahden hengen huone irtoaa alle 75 eurolla yö sisältäen aamiaisen aivan tapahtumapaikan kupeesta.

– Jos mitään ei tehdä niin mitään ei synny, Riku tokaisee.

Tapahtuma on ensimmäinen yritys saada Suomeen myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle isompi höyrytapahtuma, joten suosittelemmekin pistämään päivämäärän 11.4.2015 kalenteriin ja saapumaan tuolloin Kellari -yökerhoon klo 15.00-21.00. Tapahtumassa on oiva tilaisuus päästä hypistelemään ja tutustumaan laitteisiin ennen eurojen heiluttamista sekä tietysti näkemään muita höyryttelijöitä ja vaihtamaan ajatuksia.

Mikkeli höyryää -tapahtumalle löytyy oma tapahtumasivu facebookista sekä e-savuke -foorumilta. Käy osoittamassa kiinnostuksesi tapahtumalle.


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 

Ajatus aiheesta “Mikkelissä järjestetään iso höyrytapahtuma

  • LeChef

    Tervetuloa tapahtumaan, ekaa kertaa tätä kun järjestetään niin sankoin joukoin mukaan että voidaan tästä tehdä vielä perinne jota on helppo ilomielin jatkaa 🙂
    Lisätietoa tms. kaipaaville -> mikkelihoyryaa@gmail.com

    Terv. Mikkeli Höyryää 2015, Jarmo ja Riku