Terveisiä Vape Helsinki -miitistä


Vape helsinki miitti järjestettiin 14.3.2015 Painobaarissa klo 15-19 välisenä aikana.

kuva1Lauantainen miitti oli järjestyksessään 8:s järjestämäni ja paikkana toimi ensimmäistä kertaa ravintola Painobaari. Miittien kävijämäärä on noussut jatkuvasti ja isommat uudet tilat tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Paikalle saavuin puoli tuntia ennen miitin alkua, kuten hyvän järjestäjän kuuluukin ja ilokseni huomasin muutaman höyryttelijän tervehtivän minua sisään tullessani. Painobaarissa en ollut aikaisemmin päässyt käymään, joten jännitystä riitti heti alkuun.

Pienen tilannekatsauksen jälkeen painuin tiskille tekemään tuttavuutta paikan henkilökunnan kanssa ja tiskin takana sattui olemaan itse ravintolapäällikkö Aki. Akin kanssa olimme olleet yhteydessä puhelimitse ja sähköpostein ja saatiin sovittua miitti Painobaariin. Aki toivotti meidät lämpimästi tervetulleiksi ja jutellessa kävi hyvin selväksi Painobaarin kanta höyryttelyyn, joka oli enemmän kuin positiivinen. Ravintola oli toki etukäteen tietoinen miitin luonteesta  ja antanut luvan höyryttelyyn, tuo enemmän kuin positiivinen kanta oli silti pienoinen yllätys.

Kuva2Hauskana uutuutena oli myös se, että tämänkertainen miitti oli ravintolan virallisena tapahtumana, josta he mainostivat myös kotisivuillaan seuraavasti:

14.3.2015 klo 15:00 – 20:00 V.A.P.E HELSINKI MEATING KLO 15.00 -…..
On aika päästää vähän höyryjä ulos ja kohdata Painobaarissa Lauantaina 14.3 alkaen klo 15.00! Luvassa vapaata ja sallittua höyryttelyä sekä uusia tuulia ja tuttavuuksia! Kaikki asiasta kiinnostuneet tervetuloa höyryttelemään klo 15.00 alkaen! K-18

www.facebook.com/events/808826775819169

 

Lisäksi Aki oli ystävällisesti lisännyt myös kotisivujen etusivulle: ”Meillä saa myös tuprutella sähkötupakkaa sisätiloissa!!!” Toivottavasti muutkin ravintolat seuraavat tätä esimerkkiä.

kuva3Ovi kävi tiheästi yhä uusien höyryttelijöiden saapuessa paikalle ja oli mukavaa päästä juttelemaan heidän kanssaan. Klo 15.30 paikalle kutsuttu Vape-reseptit saapui ravintolaan tavaravuoren kera ja kohta olikin miitti hinnasto esillä testi nesteiden ja laitteiden kera. Tällä kertaa tarjonta koostui pääsääntöisesti kotimaisista nesteistä, niin valmiista kuin tiivisteistä ja muutamista eri laitteista. Mitäpä olisi miitti ilman, että voisi ostaa jotain kivaa kotiin viemistä 😉

kuva4Paikalle saapui arviolta reilu 50 henkeä, joten väkeä oli taas enemmän kuin kertaakaan aikaisemmin. Tapahtumassa ei ollut mitään järjestettyä ohjelmaa tälläkään kertaa, joten ilta sujui eri pöytiin seilatessa ja ihmisten kanssa jutellessa. Ilmassa huomasi tuoksujen sinfoniaa ja mahtavia höyrypilviä nousi milloin mistäkin suunnasta. Kaikilla oli kivaa ja nauru raikui.

kuva5Ilokseni huomasin myös, että Vapers Finland yhdistys on otettu ilolla vastaan ja tästä syntyikin keskustelua useamman eri henkilön kanssa. Meitä yhdistyksen ydinporukkaa oli paikalla useampikin ja jälkeenpäin kuulin, että myös muilta oli kyselty yhdistyksen asioista ja siihen liittymisestä. Mielenkiinto on herännyt ja positiivisesti ihmiset jaksavat kannustaa eteenpäin.

Ilta lähenee loppuaan ja ravintolassa alkaa kohta seuraava tapahtuma, joten ravintolapäällikkö Aki otti mikin kouraansa ja kiitti kaikkia paikalle tulijoita, järjestäjiä ja toivoi, että yhteistyö ravintolan ja höyryttelijöiden kanssa ei jäisi tähän. Aloin myös suunnittelemaan Akin kanssa jo seuraavaa mahdollista miittiä, jossa koko ilta olisi varattu vain meille höyryttelijöille. Väsymys alkoi jo painaa, joten oli aika lähteä suuntaamaan kohti kotisohvaa.

kuva6

Haluaisin vielä kerran sanoa suuret kiitokset sekä Painobaarille, Akille että jokaiselle paikalle tulleelle höyryttelijälle. Ilokseni katsoin sitä nauramisen, jutustelun ja yhteishengen määrää, minkä tämäkin miitti sai taas aikaiseksi ja tämä lämmittää syvästi allekirjoittaneen sydäntä 😉

Kaikki olette rakkaita ja toivotan jokaisen kavereineen tervetulleeksi myös seuraavaan miittiin 🙂

Ystävällisin ja höyryisin terveisin,

Rahastonhoitaja / Hallituksen jäsen

Sami ”conii” Eräluoto

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *