Vapers Finland ry:n kirje kansanedustajille tupakkalain uudistamisesta 1


Hallitus antoi toissaviikolla eduskunnalle tupakkalain uudistamista koskevan lakiesityksen. Kuten lakiesityksen luonnoksesta antamassamme lausunnossa olemme jo aiemmin tuoneet esille, esityksessä ei huomioida käytännössä millään tavalla sähkösavukkeiden tarjoamaa mahdollisuutta tupakoinnista aiheutuvien kansanterveyshaittojen vähentämiseen. 

Koska tupakoinnin haittojen vähentämisestä haitattomampien vaihtoehtojen avulla ei ylipäätään käydä Suomessa minkäänlaista julkista keskustelua, yhdistyksemme otti asian johdosta suoraan yhteyttä kansanedustajiin.

Kirje lähetettiin sähköpostitse kaikille kansanedustajille, ja se on luettavissa PDF:nä oheisesta linkistä:
Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 

Ajatus aiheesta “Vapers Finland ry:n kirje kansanedustajille tupakkalain uudistamisesta

  • Pekka Vornamo

    Olen siis NIIN SAMAA MIELTÄ asiasta.Itse aloitin höyryttelyn lähes tasan 9 vuotta sitten ja lähes sillä siunaamalla katosivat sekä närästys että paha tupakkayskä.Ientulehdus( joka on kuuleman mukaan jokaisella tupakoitsijalla) on lopulta kadonnut sekin. Höyryttelystä ei myöskään aiheudu hajuhaittaa eikä se ole palovaarallista.Näiden lusäksi se on myös HUOMATTAVASTI edullisempaa kun peruskalusto on hankittu ja olen laskenut että omalla kohdallani se maksaa n. 25 euroa minulle kuukaudessa vaikka höyryttelen paljon. Jos tarvitsette ”äänitorvia” tämän asian tiimoilta niin minuun saa ehdottomasti ottaa yhteyttä sillä eksopena ja draamapedagogina on sanainen arkkuni hyvinkin rikas ja runsas Hyvä että toimitte asian puolesta T.Pekka Vornamo